Vår ambition var att hålla ett antal av våra banor öppna till och med den 3 november som vi tidigare kommunicerat. Väderprognosen för nästa vecka ser dock inget vidare ut. Det ska komma mer nederbörd och bli kallt på nätterna och förmiddagarna. Med anledning av detta, så har vi bestämt att stänga samtliga av våra banor och anläggningar måndagen den 28 oktober.

Förutom på GolfStar Bromma som kommer hålla banan och rangen öppen även under vecka 44. Även Grödinge Golf Center kommer att hålla öppet tillsvidare och Lindö Academy Course, 9-hålsbanan, Waxholms 9-hålsbana och Gripsholms 6-hålsbana som kommer att vara öppna för spel hela vintern.

28 oktober stänger:
Gripsholm – hela anläggningen. 6-hålsbanan kommer att vara öppen hela vintern.
International – hela anläggningen.
Kungsängen Queens – banan stängs. Restaurangen håller fortsatt öppet för förtäring. Besök KUNGSÄNGENS GOLFRESTAURANG för aktuella öppettider.
Kyssinge – hela anläggningen.
Lindö Äng – banan stängs.
Rangen håller fortsatt öppet ett tag till. Lindö Academy Course 9-hålsbanan kommer att vara öppen hela vintern. First Hotel Lindö Park håller också fortsatt öppet för förtäring och boende. Besök FIRST HOTEL LINDÖ PARK för aktuella öppettider.
Lövsättra – hela anläggningen.
Riksten – hela anläggningen.
Viksberg – hela anläggningen.
Waxholm – hela anläggningen, förutom 9-hålsbanan som kommer att vara öppen hela vintern.

Så passa på och boka era starttider om ni vill spela dessa banor innan de stänger för säsongen.

BOKA DIN STARTTID HÄR

Tack för säsongen 2019!