Vi har tidigare informerat om att vi tagit fram ett program för att skapa i princip kontaktfria anläggningar. Exempel på åtgärder som vi redan tagit i bruk är möjligheten till digital incheckning, betalning av greenfee, digitala scorekort och banguider.

Vi vet dock att det är svårt att få allt digitaliserat och som en extra säkerhetsåtgärd håller vi nu på att också montera upp plexiglasskivor framför kassorna i våra receptioner ute på våra anläggningar.

– Inom kort kommer det finns ett skydd mellan vår personal och våra gäster. På GolfStar Bromma och Lindö är detta redan installerat och klart och vi jobbar nu vidare med våra övriga anläggningar. Vi sätter också upp golvdekaler som påminner om att hålla avstånd till varandra i kön. Vår ambition är att detta arbete ska vara färdigt inför påskhelgen, säger Anna Holmberg, operativt ansvarig på GolfStar.

– Vi gör detta som ytterligare en åtgärd för att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du gästar våra anläggningar, avslutar Anna.

Vidare fortsätter vi självklart att noga följa myndigheternas information och riktlinjer vad gäller Coronaviruset och tar självklart smittspridningen av COVID-19 på fullt allvar och vidtar alla de nödvändiga åtgärder i enlighet med deras rekommendationer och tillämpar dem i vår verksamhet.

Med anledning av det, vill vi återigen uppmana samtliga spelare som bokat starttid på någon av våra banor att om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen stanna hemma och besök ej anläggningen. Låt oss fortsätta att vara rädda om varandra, visa varandra respekt och se till att minimera smittspridningen, så vi kan fortsätta att ha trevligt ute på våra golfbanor även i dessa jobbiga tider.

Varmt välkomna!